Kirjasto

(Huom! Kirjaston sivu sijaitsee yläkoulun sivuilla. Pääset takaisin oman koulusi tietoihin sivun ylälaidasta painamalla haluamasi koulun nimeä.)

Koulun kirjasto on avoin kaikille TYKin oppilaille, opiskelijoille ja henkilökunnalle! Kirjasto on tavallisesti opetuspäivisin avoinna yläkoulun ja lukion nuorille klo 9.30-15. Aikuislukion opiskelijoita kirjasto palvelee klo 14-18.40. Poikkeusaukioloajat löydät täältä.

Koulukirjasto sijaitsee neljännessä kerroksessa (luokka 45). Kirjaston vieressä on hiljaiseen työskentelyyn tarkoitettu lukuhuone, jossa voi lukea ja tehdä tehtäviä myös kirjaston ollessa kiinni. Neljännen kerroksen käytävällä kirjaston edustalla on pöytä ja tuoleja ryhmätyötä ja hiljaista keskustelua varten.

Kirjastossa on kauno- ja tietokirjallisuutta kaikkien oppilaidemme/opiskelijoidemme lainattavaksi ja oppikirjoja tutkintoa suorittaville opiskelijoille aikuislukion kursseja ja ylioppilaskirjoituksia varten. Osa materiaalista on kuitenkin käsikirjallisuutta, jota ei saa kotilainaan. Kaikki lainat kulkevat kirjastonhoitajan kautta ja merkitään tietokoneelle. Jos sinulla on kysyttävää kirjaston käytöstä tai meillä olevista materiaaleista, koulukirjastonhoitajat vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Lainojen palautusta varten on palautuslaatikko. Palautuslaatikko sijaitsee 4. kerroksessa kirjaston oven vieressä käytävällä. Laatikkoon voi palauttaa kirjoja silloinkin, kun kirjasto on kiinni.

Kirjastoon voi ottaa yhteyttä ja lainan uusimisesta tai laina-ajan jatkamisesta sairastumisen takia voi ilmoittaa:

  • käymällä kirjastossa henkilökohtaisesti
  • sähköpostilla osoitteeseen .(JavaScript must be enabled to view this email address)
  • tekstiviestillä tai soittamalla henkilökunnalle puhelimeen 040 - 481 3939

Onnea opiskeluun!

Terveisin, 
koulukirjaston väki + sivari :P