Terveydenhuolto

Terveydenhoitaja Minna Pohjolainen on tavattavissa koululla päivittäin. 

Ajanvaraus mielellään tekstiviestillä tai Wilman kautta. Minnan tavoitat numerosta 050 - 310 55 78. Terveydenhoitaja pitää päivittäin akuuttivastaanottoa klo 12–12.30, jolloin vastaanotolle voi hakeutua ilman ajanvarausta.

Opiskeluterveydenhuollon perustehtävänä on edistää opiskelijoiden terveyttä, vastata heidän sairauksiensa hoidon järjestämisestä ja valvoa heidän opiskeluympäristönsä terveydellisiä oloja. Opiskeluterveydenhuolto vahvistaa nuoren omia voimavaroja, ehkäisee syrjäytymistä, tukee aikuistumisessa ja elämän hallinnan vahvistumisessa.

Opiskeluterveydenhuolto toimii asiakaslähtöisesti, luottamuksellisesti ja oikeudenmukaisesti kunnioittaen opiskelijan yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

Opiskeluterveydenhuoltoon kuuluvat muun muassa terveydenhoitajan kanssa käytävät terveyskeskustelut, ehkäisyneuvonta, rokotusneuvonta ja perusrokotusten tehostaminen.

Opiskelijoiden sairaanhoito toteutetaan omalla terveysasemalla: https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/opiskeluterveydenhuolto/asiakkaaksi#sairaanhoito

Hyödyllisiä linkkejä: