Ajankohtaista

Poikkeuksia kirjaston aukioloaikaan

maanantaista 10.12. perjantaihin 15.12. toinen kirjastonhoitajista on vuosilomalla ja se rajoittaa kirjaston aukioloaikoja seuraavasti:
Kirjasto on avoinna ma 10. - ke 12.12. ja pe 14.12. klo 16.40-18.40. Torstaina 13.12. kirjasto on avoinna klo 16.40-17.40. Palautathan lainat palautuslaatikkoon kirjaston ollessa kiinni, kiitos!
 

19.12.-1.1. kirjasto on joululomalla :)

2. - 4.1. kirjasto on poikkeuksellisesti avoinna kello 14 - 17.

Maanantaista 7.1. kirjasto on jälleen normaalisti avoinna kello 14 - 18.40

4. kerroksen käytävällä on palautuslaatikko lainakirjoille, 2 printteriä, pöytä ja tuoleja, joita voit käyttää myös kirjaston ollessa kiinni.


Oppikirjalainojen palautuksista

Muistathan, että aikuislukion oppikirjat lainataan jaksoksi kerrallaan. Palautuspäivä on aina jakson koeviikon viimeinen koepäivä, joka on 3. jaksossa perjantai 14.12.

Jos tarvitset kolmannelle jaksolle lainattua oppikirjaa vielä 14.12. jälkeen tai olet estynyt palauttamasta lainojasi ajoissa sairauden tai muun pakottavan syyn takia, sovi lainan jatkamisesta: tule kirjastoon, soita tai kirjoita sähköpostia, viimeistään eräpäivänä 14. joulukuuta. Myöhässä palautetuista tai uusituista lainoista seuraa kahden viikon lainakielto. Tarkat lainaussäännöt löydät Aikuislukion oppikirjat -linkistä kirjaston pääsivulta ja Kirjasto aikuislukiolaisille -sivulta.

Yo-kirjoituksiin lainattujen oppikirjojen laina-aika on kirjoitusten loppuun asti (ks. kohta "Kirjalainaus kevään 2019 yo-kirjoituksiin" sivun alalaidassa) eli keväällä 2019 viimeistään 28. maaliskuuta.


Palautuksista ja kirjeistä, jotka koskevat erääntyneitä lainoja ja kirjakorvauksia:              

Palautuksia voi tehdä kirjastonhoitajalle kirjaston ollessa auki tai 4. kerroksen palautuslaatikkoon, vaikka kirjasto olisikin kiinni. Muistathan, että myöhästyneitä palautuksia voi lähettää koululle myös postitse, jos et itse pääse paikalle.

Kirjat, joista on laskutettu, tulee joko palauttaa koulukirjastoon tai korvata laskussa mainittuun eräpäivään mennessä. Jos et ole tehnyt kumpaakaan, vaikka olet saanut karhukirjeesi mukana laskun, palauta kirjasi viipymättä, sillä kirjoista lähetetään uusi lasku, jos niitä ei ole palautettu tai maksettu ajoissa.


Kirjalainaus kevään 2019 yo-kirjoituksiin:

Kun olet ilmoittautunut yo-kokeisiin, on mahdollista lainata oppikirjoja kevään kirjoituksia varten. Kirjastossa on monenlaista materiaalia eri oppiaineiden ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen ja laaja valikoima kurssikirjoja, tottakai. Kirjastoon on mahdollista tulla harjoittelemaan myös kuunteluita. Kysy vinkkejä kirjastonhoitajalta!

Kevään yo-kirjoituksia varten lainattujen kirjojen palautuspäivä on kirjoitusten viimeinen päivä eli torstai 28.3.2019.

Päivitetty 10.12.2018