Ajankohtaista

Poikkeuksia kirjaston aukioloaikaan

Ei tiedossa olevia poikkeusaukioloja.

Jos sinulla on kysyttävää lainoista, meidät tavoittaa sähköpostilla kirjasto@tyk.fi tai puhelimitse 040 481 3939 ja 040 548 3818.

Oppikirjalainojen palautuksista

Aikuislukion oppikirjat lainataan jaksoksi kerrallaan. Palautuspäivä on aina jakson koeviikon viimeinen koepäivä. Jos tarvitset jaksolle lainattua oppikirjaa vielä jakson viimeisen päivän jälkeen tai olet estynyt palauttamasta lainojasi ajoissa sairauden tai muun pakottavan syyn takia, sovi lainan jatkamisesta: tule kirjastoon, soita tai kirjoita sähköpostia, viimeistään eräpäivänä. Myöhässä palautetuista tai uusituista lainoista seuraa kahden viikon lainakielto. Tarkat lainaussäännöt löydät Aikuislukion oppikirjat -linkistä kirjaston pääsivulta ja Kirjasto aikuislukiolaisille -sivulta.

Yo-kirjoituksiin lainattujen oppikirjojen laina-aika on kirjoitusten loppuun asti (ks. kohta "Kirjalainaus syksyn 2020 yo-kirjoituksiin" sivun alalaidassa).


Kirjeistä, jotka koskevat vanhoja erääntyneitä lainoja ja kirjakorvauksia:              

Vanhat palauttamattoman lainakirjat, joista on laskutettu, tulee joko palauttaa koulukirjastoon tai korvata saamallasi laskulla. Jos et ole tehnyt kumpaakaan, vaikka olet saanut karhukirjeesi mukana laskun, palauta kirjasi viipymättä, sillä kirjoista lähetetään uusi lasku, jos niitä ei ole palautettu tai maksettu ajoissa.


Kirjalainaus syksyn 2020 yo-kirjoituksiin:

Kun olet valmistautumassa syksyn 2020 ylioppilaskirjoituksiin ja tarvitset oppikirjoja, ota yhteyttä kirjaston henkilökuntaan elokuussa. Suosittelemme edelleen käyttämään mahdollisuuksien mukaan sähköisiä aineistoja ja muita materiaaleja. Mikäli kuitenkin tarvitset jotain paperista aineistoa, ota ensin yhteyttä kirjastonhoitajiin.

Päivitetty 18.9.2020