Ajankohtaista

Poikkeuksia kirjaston aukioloaikaan

Ti 20.5. kirjasto on avoinna klo 14-16.45 opetusjärjestelyiden vuoksi.

Meidät tavoittaa sähköpostilla kirjasto@tyk.fi tai puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä 040 481 3939. Tervetuloa lainailemaan!

Oppikirjalainojen lainaus ja palautus

Aikuislukion oppikirjat lainataan periodiksi kerrallaan tai yo- tai uusintakokeeseen asti. Oppikirjojen palautuspäivä on periodin viimeinen päivä eli 5. periodissa keskiviikko 10.4. Jos tarvitset periodille lainattua oppikirjaa vielä tämän jälkeen (esim. uusintakokeeseen) tai olet estynyt palauttamasta lainojasi ajoissa sairauden tai muun pakottavan syyn takia, sovi lainan jatkamisesta: tule kirjastoon, soita tai lähetä tekstiviesti tai sähköpostia viimeistään eräpäivänä. Uusia kirjoja ei voi lainata, ennen kuin vanhat on palautettu. Tarkat lainaussäännöt löydät Aikuislukion oppikirjat -linkistä kirjaston pääsivulta ja Kirjasto aikuislukiolaisille -sivulta.

Yo-kirjoituksiin lainattujen oppikirjojen laina-aika on kirjoitusten loppuun asti (ks. kohta "Kirjalainaus syksyn 2024 yo-kirjoituksiin" sivun alalaidassa). Uusintakoelainat tulee palauttaa uusintakoepäivänä.


Kirjeistä, jotka koskevat vanhoja erääntyneitä lainoja ja kirjakorvauksia:              

Vanhat palauttamattoman lainakirjat, joista on laskutettu, tulee joko palauttaa koulukirjastoon tai korvata saamallasi laskulla. Jos et ole tehnyt kumpaakaan, vaikka olet saanut karhukirjeesi mukana laskun, palauta kirjasi viipymättä, sillä kirjoista lähetetään uusi lasku, jos niitä ei ole palautettu tai maksettu ajoissa.


Kirjalainaus syksyn 2024 yo-kirjoituksiin:

Kun olet valmistautumassa syksyn 2024 ylioppilaskirjoituksiin ja tarvitset oppikirjoja, ota yhteyttä kirjaston henkilökuntaan ilmoittauduttuasi yo-kokeisiin. Koulun kirjastossa on kertauskirjoja monista oppiaineista. Myös oppikirjoja on mahdollista lainata yo-kokeisiin, jos kyseisiä opintojaksoja ei ole samaan aikaan. Yo-koelainojen viimeinen palautuspäivä on yo-kirjoitusten viimeinen koepäivä 2.10. Tervetuloa lainailemaan!

Päivitetty 20.5.2024