Helsingin yliopisto

TYK tekee monipuolista yhteistyötä Helsingin yliopiston kanssa: osallistumme opetukseen, teemme opintovierailuja ja yliopiston opiskelijat vierailevat koululla.

Lukuvuonna 2014–2015 opiskelijamme osallistuvat yliopiston ja Avanto Helsingin järjestämiin Safari goes Helsinki Challenge -työpajoihin yliopistolla Porthaniassa. Työpajoissa tutustutaan yliopisto-opintoihin ja työelämään uudenlaisesta näkökulmasta: tulevaisuuden työelämätaitoja harjoitellaan keksimällä ratkaisuja maailman viheliäisiin ongelmiin Helsinki Challenge -innovaatiokilpailun tiimien huippuasiantuntijoiden kanssa. Helsinki Challenge on osa Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlavuotta.

Opiskelijamme ovat myös osallistuneet muille Helsingin yliopiston kursseille, vierailleet eri kampuksilla ja saaneet vastavierailulle opiskelijoita yliopiston eri tiedekunnista. Opiskelijavierailujen tarkoituksena on esitellä jatko-opintomahdollisuuksia jo hyvissä ajoin lukioaikana tarjoamalla mahdollisuuksia kysyä jo jatko-opintoihin siirtyneiltä yliopisto-opinnoista.