Aalto-yliopisto

TYKin lukiolaiset ovat saaneet yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa Aaltonautti-projektissa aivan uudenlaisen kokemuksen yliopisto-opiskelusta! On opittu pitkäjänteistä projektityöskentelyä kansainvälisessä ilmapiirissä ja vahvistettu esiintymistaitoja etenkin englanniksi. Nämä taidot tulevat tarpeeseen takuuvarmasti myös tulevaisuudessa niin jatko-opinnoissaan kuin työelämässäkin!

TET 2.0:ssa lukiolaiset pääsevät konkreettisesti kokemaan, mitä työelämä on. Tykkiläiset astuvat yrityksiin innovointitiimeinä, tutustuvat, ihmettelevät, kyselevät. Näin he oivaltavat itselleen tutkimusongelman, jonka ratkaisevat yhdessä tiiminä kokeillen ja uutta innovoiden.

Aaltonautti-projekti

Syksyllä 2015 Töölön yhteiskoulu pääsi mukaan uuteen Aaltonautti-projektiin. Projekti järjestetään yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa ja lukiolaiset pääsevät suorittamaan samoja kursseja kuin Aallon omat opiskelijat Aaltonautti-sivuainekokonaisuudesta.

Voit lukea lisää Aaltonauttien toiminnasta alla olevista linkeistä.

Aaltonautit 2017-2018

Aaltonautit 2016-2017

Aaltonautit 2014-2015

TET 2.0

TET 2.0 on yhteistyössä Aalto-yliopiston Mind-tutkimusryhmän kanssa rakennettu uusi versio työharjoittelusta lukiolaisia varten.

Lue lisää TET 2.0:sta tästä linkistä.