Ruokala

Ruokala sijaitsee rakennuksen kellarikerroksessa.

Ruokalista

VKO 17

Maanantai 22.4.

Kasvis-juustopataa (*, A, G, ILM, L)
Höyrytettyä tummaa riisiä (*, G, L, M, Veg)
Broileria currykastikkeessa (*, A, G, L)
Höyrytettyä tummaa riisiä (*, G, L, M, Veg)
 

Tiistai 23.4.

Mausteista kasvis-perunalaatikkoa (*, A, G, ILM, L)
Tomaattista mifu-paprikapataa (*, A, G, ILM, L, VS)
Täysjyvänuudeleita (*, A, ILM, L, M)
 

Keskiviikko 24.4.

Juustoista juuressosekeittoa (*, A, G, ILM, L)
Laktoositonta maustamatonta jogurttia (A, G, L)
Paahdettuja kurpitsansiemeniä (A, G, L, M, Veg)
Jauheliha-kasviskeittoa (*, A, G, ILM, L, M)
 

Torstai 25.4.

Inkivääri-kasvispataa (*, A, G, ILM, L, M, Veg)
Luomutäysjyväkierrepastaa (*, A, ILM, L, M, Veg)
Kirjolohi-seititomaattikastiketta (*, A, G, ILM, L, VS)
Luomutäysjyväkierrepastaa (*, A, ILM, L, M, Veg)
Chili-perunasalaattia (A, G, L, M, Veg)
Punajuurisuikaleita (G, L, M, Veg)
Sinappista salaatinkastiketta (*, A, G, L, M, Veg)
Valkosipulinen salaatinkastike (*, A, G, L, M)
 

Perjantai 26.4.

Härkäpapu-paprikatäytettä (*, A, ILM, L, M, Veg)
Täysjyvävehnätortilla (A, L, M, Veg)
Kermaviiliä (A, G, ILM, L)
Tomaattisalsaa (A, G, ILM, L, M, Veg)
Höyrytettyä tummaa riisiä (*, G, L, M, Veg)
Broileritäytettä (*, A, G, L, M)
Täysjyvävehnätortilla (A, L, M, Veg)
Kermaviiliä (A, G, ILM, L)
Tomaattisalsaa (A, G, ILM, L, M, Veg)
Höyrytettyä tummaa riisiä (*, G, L, M, Veg)
 


 

VKO 18

Maanantai 29.4.

Vöner-linssikastiketta (*, A, ILM, L, M, Veg, VS)
Höyrytettyä tummaa riisiä (*, G, L, M, Veg)
Kebab-kasviswokkia (*, A, G, L, M)
Höyrytettyä tummaa riisiä (*, G, L, M, Veg)
Kauden kasvis (G, L, M, Veg)
Rucolalla maustettuja papuja (A, G, L, M, Veg)
Tomaattinen salaatinkastike (*, A, G, L, M, Veg, VS)
Sinappista salaatinkastiketta (*, A, G, L, M, Veg)
 

Tiistai 30.4.

Kasvisnakkeja (G, ILM, L, M, Veg)
Perunasosetta (*, A, G, ILM, L)
Keitettyjä nakkeja (G, L, M)
Perunasosetta (*, A, G, ILM, L)
Sinappia (*, A, G, L, M, Veg)
Tomaattiketsuppia (G, L, M, Veg)
 

Keskiviikko 1.5.

Vappu!
 

Torstai 2.5.

Tomaatti-vuohenjuustokastiketta (*, A, G, ILM, L, VS)
Luomutäysjyväkierrepastaa (*, A, ILM, L, M, Veg)
Savukirjolohikastiketta (*, A, G, ILM, L)
Luomutäysjyväkierrepastaa (*, A, ILM, L, M, Veg)
Punajuurisalaattia (A, G, L, M, Veg)
Kauden kasvis (G, L, M, Veg)
Sinappista salaatinkastiketta (*, A, G, L, M, Veg)
Tomaattinen salaatinkastike (*, A, G, L, M, Veg, VS)
 

Perjantai 3.5.

Yrttistä soija-kasviskiusausta (*, A, G, ILM, L)
Broileri-juuresvuoka (*, A, G, ILM, L)
Kaali-porkkana-paprikasalaattia (G, L, M, Veg)
Persikkaa (G, L, M, Veg)
Sinappista salaatinkastiketta (*, A, G, L, M, Veg)
Tomaattinen salaatinkastike (*, A, G, L, M, Veg, VS)

 



A = Allergeeni (lisätietoa alempana)
G = Gluteeniton
L = Laktoositon
M = Maidoton
VL = Vähälaktoosinen
N = ei sisällä naudanlihaa
S = ei sisällä sianlihaa
VS = sisältää tuoretta valkosipulia
VEG = vegaaniruoka
ILM = ilmastoystävällinen

Allergeeneja koskeva tiedote ruokalan toiminnasta vastaavalta Compass Group:lta:

Ruokalistojen allergeenipäivitykset ovat vielä kesken

Teemme ruokiemme tuoteselosteisiin päivityksiä, joissa allergeenit kirjoitetaan isoilla kirjaimilla, esim. HASSELPÄHKINÄ. Lisäksi merkitsemme yleisimpiä allergeeneja sisältävät ruokalajit A-kirjaimella ruokalistalla ja tuoteselosteissa. 

Päivitystyön ollessa vielä kesken on mahdollista, että ravintolan nettisivuilla tai linjastossa on esillä tuoteselosteita ja ruokalistoja, joista puuttuu A-kirjain tai allergeenit eivät vielä ole isoilla kirjaimilla. Kaikki ruokaan käytetyt ainesosat löytyvät kuitenkin tuoteselosteesta. 

Erityisruokavaliota noudattaville asiakkaille turvallisin vaihtoehto on lukea tuoteseloste tarkasti, eikä pelkästään tarkistaa näkyykö A-kirjainta ruokalistalla tai tuoteselosteessa. Ruuan sisältämät raaka-aineet voi myös tarkistaa henkilökunnalta.

Tuoteselosteen löydät ravintolasta lounaslinjaston läheisyydestä tai kassatarjoilijalta. Jos tuoteselostetta ei löydy helposti, käänny henkilöstömme puoleen.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja pyrimme saamaan päivitystyön valmiiksi mahdollisimman pian.