Kodin ja koulun yhteistyö

Vanhempainyhdistys

Tervehdys vanhempainyhdistyksestä!

TYKillä on vanhempainyhdistys, joka edistää kodin ja koulun yhteistyötä ja kerää rahaa nuorten yhteistoiminnan mahdollistamiseen ja stipendeihin.

Vanhempainyhdistyksen tavoitteena on tukea oppilaiden opiskelua ja hyvinvointia koulussa. Vanhempainyhdistys tukee koulun ja koulun ulkopuolisen ympäristön välistä yhteistyötä eri tavoin. Vanhempainyhdistys suunnittelee mm. erilaisia tapahtumia ja varainkeruutempauksia yhteistyössä oppilaskunnan kanssa. Vanhempainyhdistykselle voi myös lähettää toimintaehdotuksia, tarjota omia kontaktejaan yms.

Vanhempainyhdistys jakaa keväisin stipendejä peruskoulun ja lukion oppilaille, ja vanhemmat voivat tukea stipendirahastoa vapaavalintaisella kannatusmaksulla, esimerkiksi 10 tai 20 eurolla. Lisäksi rahatilanteen mukaan vanhempainyhdistys voi esimerkiksi tarjota alkumaljat tai pientä purtavaa oppilaiden tapahtumiin tai järjestää asiantuntijaluennon vanhemmille tai oppilaille. Toivottavasti innostut lahjoittamaan pienenkin kannatusmaksun! Alla tilisiirron tiedot.

Yhdistyksen toiminta on avointa kaikille vanhemmille. Viime vuosina vanhempainyhdistys on kokoontunut muutaman kerran vuodessa omakustanteisen aamukahvin merkeissä. Kokoontumisajankohdat löydät ajankohtaisista (www.tyk.fi/yhteiskoulu/) Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi niin peruskoulun kuin lukionkin vanhemmat!

Lisätietoja vanhempainyhdistyksen toiminnasta saat puheenjohtaja Riikka Haapalainen (riikka.haapalainen@uniarts.fi) tai koulumme opettajalta ja vanhempainyhdityksen yhdyshenkilöltä Sonia Taiarolilta (sonia.taiarol@tyk.fi).

 

Hyvää kouluvuotta toivotellen,
TYKin vanhempainyhdistys


Vanhempainyhdistyksen kannatusmaksu:
Saajan tilinumero: FI33 4730 0010 5881 91
Saaja: Töölön yhteiskoulun vanhempainyhdistys ry.
Viite: 0013
Viesti: Vapaaehtoinen kannatusmaksu lukuvuodelle 2021-2022
Summa: vapaavalintainen