Ajankohtaista

Poikkeuksia kirjaston aukioloaikaan
Perjantaina 21.10. kirjasto palvelee klo 16-17. Muuten kirjasto on suljettu.
Perjantaina 29.10. kirjasto on suljettu koko päivän ajan.

Jos sinulla on kysyttävää lainoista, meidät tavoittaa sähköpostilla kirjasto@tyk.fi tai puhelimitse soittamalla ja tekstiviestillä 040 481 3939 ja 040 548 3818.

Oppikirjalainojen lainaus ja palautus

Aikuislukion oppikirjat lainataan jaksoksi kerrallaan tai yo- tai uusintakokeeseen asti. Kurssikirjojen palautuspäivä on 1. jaksossa maanantai 11.10. Jos tarvitset jaksolle lainattua oppikirjaa vielä tämän jälkeen (yo-kokeeseen) tai olet estynyt palauttamasta lainojasi ajoissa sairauden tai muun pakottavan syyn takia, sovi lainan jatkamisesta: tule kirjastoon, soita tai lähetä tekstiviesti tai sähköpostia viimeistään eräpäivänä. Myöhässä palautetuista tai uusituista lainoista seuraa kahden viikon lainakielto. Tarkat lainaussäännöt löydät Aikuislukion oppikirjat -linkistä kirjaston pääsivulta ja Kirjasto aikuislukiolaisille -sivulta.

Yo-kirjoituksiin lainattujen oppikirjojen laina-aika on kirjoitusten loppuun asti (ks. kohta "Kirjalainaus syksyn 2021 yo-kirjoituksiin" sivun alalaidassa). Uusintakoelainat tulee palauttaa uusintakoepäivänä.


Kirjeistä, jotka koskevat vanhoja erääntyneitä lainoja ja kirjakorvauksia:              

Vanhat palauttamattoman lainakirjat, joista on laskutettu, tulee joko palauttaa koulukirjastoon tai korvata saamallasi laskulla. Jos et ole tehnyt kumpaakaan, vaikka olet saanut karhukirjeesi mukana laskun, palauta kirjasi viipymättä, sillä kirjoista lähetetään uusi lasku, jos niitä ei ole palautettu tai maksettu ajoissa.


Kirjalainaus syksyn 2021 yo-kirjoituksiin:

Kun olet valmistautumassa syksyn 2021 ylioppilaskirjoituksiin ja tarvitset oppikirjoja, ota yhteyttä kirjaston henkilökuntaa ilmoittauduttuasi yo-kokeisiin. Koulun kirjastossa on kertauskirjoja monista oppiaineista. Myös oppikirjoja on mahdollista lainata yo-kokeisiin, jos kyseisiä kursseja ei ole samaan aikaan. Tervetuloa lainailemaan!

Päivitetty 21.10.2021