Kirjasto

Töölön yhteiskoulun koulukirjastosta löytyy oppikirjoja tutkintotavoitteisille aikuislukiolaisille, tieto- ja käsikirjallisuutta vaikkapa koulutehtävien ja -töiden tekemiseen sekä kaunokirjallisuutta kurssien tueksi tai ihan vain omaksi iloksi. Kirjasto palvelee kaikkia Töölön yhteiskoulun ja aikuislukion opiskelijoita ja koulun henkilökuntaa.

Aikuislukiomme tutkintotavoitteinen opiskelija voi lainata kirjastosta useimmille kursseilleen oppikirjat. Opiskelija rekisteröityy lainaajaksi palauttamalla kirjastoon lomakkeen, jonka saa kansliasta tai opinto-ohjaajalta kouluun ilmoittautumisen yhteydessä.

Opiskelija näyttää lainaustilanteessa kirjastonhoitajalle kurssitarjottimeltaan valitsemansa kurssit. Tämän perusteella hän saa lainaksi kurssin oppimateriaalin. Lainat voi palauttaa neljännen kerroksen palautuslaatikkoon koulun aukioloaikana.

Kirjastossa voit etsiä tietoa kirjoista ja internetistä. Opiskelijoiden käytössä on tietokoneiden lisäksi myös skanneri ja väritulostin koulutehtäviä varten. Kirjaston yhteydessä on lukuhuone, jossa voit lukea ja tehdä tehtäviä myös silloin, kun kirjastotila on kiinni.

Koulun kirjaston ajankohtaiset asiat ja aukioloajat löydät täältä.

Lisää tietoa koulun kirjastosta ja oppikirjalainauksesta saat kirjastonhoitajalta ja kirjaston kotisivuilta.