Ylioppilastutkinto

Yo-kokeet syksy 2020, poikkeusajan UKK (usein kysytyt kysymykset)

Tälle UKK-sivulle päivitetään sitä mukaa, kun lisäkysymyksiä ilmaantuu. Seuraathan lisäksi myös koulumme ajankohtaista-sivua.

Miten Abi-infot järjestetään koulun ollessa suljettuna?

Abi-info I järjestetään etäinfona kahdesti normaalin aikataulun mukaisesti. Ajankohdat ovat ti 5.5. klo 20.05 ja ke 6.5. klo 16.00. Informoimme opiskelijoita asiasta lisää lähempänä ajankohtaa.

Miten ilmoittaudun syksyn 2020 yo-kirjoituksiin?

Syksyn yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen onnistuu toukokuussa Wilmassa. Seuraathan koulun ajankohtaista-osiota, jossa tulemme kertomaan tarkemman ilmoittautumisajankohdan. Onhan sinulla myös jo koulun Wilma-tunnukset?

Olen aineopiskelija, miten voin ilmoittautua syksyn 2020 yo-kirjoituksiin?

Aineopiskelijat ilmoittautuvat yo-kirjoituksiin myös Wilman kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole koulun Wilma-tunnuksia, voit pyytää niitä aikuislukion kansliasta. Tutustuthan ensin ohjeistukseen ylioppilaskirjoitusten korottaminen ja täydentäminen aineopiskelijana tai ylioppilastutkinnon suorittaminen kokonaan aineopiskelijana.

Miten teen yo-ilmoittautumisen Wilmassa?

Ilmoittautuminen yo-kirjoituksiin on Wilmassa helppoa. Annamme opiskelijoille tarvittavat ohjeet ilmoittautumista varten abi-infossa, jonka lisäksi teemme kirjallisen ilmoittautumisohjeistuksen koulun ajankohtaista-sivulle. Mikäli sinulle tulee jotain lisäkysymyksiä ilmoittautumiseen liittyen, ota yhteyttä aikuislukion kansliaan.

Ajankohtainen yo-info

Kaikki ajankohtainen info ylioppilaskirjoituksiin liittyen löytyy Ajankohtaista-osiosta.

Tarvittaessa myös aikuislukion kanslia auttaa ja opastaa kaikissa yo-kirjoituksiin liittyvissä kysymyksissä ma-to klo 13-19, pe klo 13-17. Kanslian väen tavoittaa puhelimitse (09) 4342 0250 ja (09) 4342 0236 tai sähköpostitse .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Yleiset määräykset ja ohjeet

Yleiset määräykset ja ohjeet sekä koekohtaiset määräykset ovat luettavissa ylioppilastutkintolautakunnan internetsivuilta: http://www.ylioppilastutkinto.fi

Yo-koepäivät

Yo-koepäivät löytyvät Ylioppilastutkintolautakunnan internetsivuilta: https://www.ylioppilastutkinto.fi/fi/ylioppilastutkinto/aikataulut

Yleistä ylioppilastutkinnosta

Runsaasti tietoa ylioppilastutkinnosta löydät koulun opinto-oppaan loppuosasta.