Yhteistyökumppanit ja hankkeet

Yrjö Jahnssonin säätiö

Suomen vanhimman aikuisille suunnatun iltaoppikoulun perustivat aikoinaan Yrjö ja Hilma Jahnsson. Koulu on vaihtanut aikojen saatossa nimeään useaan otteeseen ja on nykyisin Töölön yhteiskoulun aikuislukio. Lisää koulun historiasta voit lukea tästä.

Yrjö Jahnssonin säätiö jakaa vuosittain koulustamme valmistuneille ylioppilaille rahastipendejä, jotka on suunnattu ensisijaisesti tuleville tieteenharjoittajille. 

Jahnssonin säätiön toiminnasta saat lisätietoja: http://www.yjs.fi


Business College Helsinki

Yksi toisen asteen yhteistyökumppaneistamme on Business College Helsinki, jossa kaksoistutkintoa suorittavat opiskelijat suorittavat merkonomi- tai datanomitutkintonsa lisäksi ylioppilastutkinnon Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa.

Tutustu Business Collegeen: http://www.bc.fi/

Perho Liiketalousopisto

Yksi toisen asteen yhteistyökumppaneistamme on Perho Liiketalousopisto, jossa kaksoistutkintoa suorittavat opiskelijat suorittavat ammatillisen tutkintonsa lisäksi ylioppilastutkinnon Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa.

Tutustu Perho Liiketalousopistoon: http://www.perho.fi/

Suomen Diakoniaopisto

Yksi toisen asteen yhteistyökumppaneistamme on Suomen Diakoniaopisto (SDO), jossa kaksoistutkintoa suorittavat opiskelijat suorittavat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon lisäksi ylioppilastutkinnon Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa.

Tutustu Suomen Diakoniaopistoon: http://www.sdo.fi/

Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto (SKY-Opisto)

Yksi toisen asteen yhteistyökumppaneistamme on Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto (SKY-Opisto), jossa kaksoistutkintoa suorittavat opiskelijat suorittavat ammatillisen tutkintonsa lisäksi ylioppilastutkinnon Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa.

Tutustu Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistoon: http://www.skyo.fi/

Töölön yhteiskoulun aikuislukio kehittää opetusta yhteistyöhankkeissa

Töölön yhteiskoulun aikuislukio on mukana kahdessa Opetushallituksen rahoittamassa hankkeessa, joissa kehitetään lukio-opetuksen laatua.

Kuuden aikuislukion yhteishankkeessa TYK keskittyy erityisesti kehittämään koulutuksen ja tukipalveluiden saavutettavuutta etäopetuksen menetelmin lukuvuonna 2023-24.

Toinen yhdentoista koulun yhteishanke kestää myös kesään 2024 asti. Hankkeessa kehitetään koulun arviointikulttuuria ja myös arvioidaan oppimisympäristöä yhteistyössä Jyväskylän yliopiston Innovatiiviset oppimisympäristöt -tutkimusryhmän kanssa.

Molemmissa hankkeissa on mukana kouluja eri puolilta maata ja hankkeet vaikuttavat yhteensä tuhansien opiskelijoiden opiskelukokemukseen.