Yhteistyökumppanit

Yrjö Jahnssonin säätiö

Suomen vanhimman aikuisille suunnatun iltaoppikoulun perustivat aikoinaan Yrjö ja Hilma Jahnsson. Koulu on vaihtanut aikojen saatossa nimeään useaan otteeseen ja on nykyisin Töölön yhteiskoulun aikuislukio. Lisää koulun historiasta voit lukea tästä.

Yrjö Jahnssonin säätiö jakaa vuosittain koulustamme valmistuneille ylioppilaille rahastipendejä, jotka on suunnattu ensisijaisesti tuleville tieteenharjoittajille. Koulustamme valmistunut ylioppilas, joka opiskelee kansataloutta tai lääketiedettä, on voinut lisäksi anoa säätiöltä erityistä rahastipendiä.

Jahnssonin säätiön toiminasta saat lisätietoja: http://www.yjs.fi

Business College Helsinki

Yksi toisen asteen yhteistyökumppaneistamme on Business College Helsinki, jossa kaksoistutkintoa suorittavat opiskelijat suorittavat merkonomi- tai datanomitutkintonsa lisäksi ylioppilastutkinnon Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa.

Lisätietoa kaksoistutkinnosta saat halutessasi aikuislukiomme opinto-ohjaajilta tai Business Collegen kehittämispäälliköltä Mia Vartiaiselta, mia.vartiainen@bc.fi.

Tutustu Business Collegeen myös koulun internetsivuilla: http://www.bc.fi/

Perho Liiketalousopisto

Yksi toisen asteen yhteistyökumppaneistamme on Perho Liiketalousopisto, jossa kaksoistutkintoa suorittavat opiskelijat suorittavat ammatillisen tutkintonsa lisäksi ylioppilastutkinnon Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa.

Lisätietoa kaksoistutkinnosta saat halutessasi aikuislukiomme opinto-ohjaajilta tai Perho Liiketalousopiston opinto-ohjaajalta Jouni Ilmariselta, .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Tutustu Perho Liiketalousopistoon myös koulun internetsivuilla: http://www.perho.fi/

Suomen Diakoniaopisto

Yksi toisen asteen yhteistyökumppaneistamme on Suomen Diakoniaopisto (SDO), jossa kaksoistutkintoa suorittavat opiskelijat suorittavat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon lisäksi ylioppilastutkinnon Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa.

Lisätietoa kaksoistutkinnosta saat halutessasi aikuislukiomme opinto-ohjaajilta tai SDO:n opinto-ohjaajalta Timo Ohmerolta,  .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Tutustu Suomen Diakoniaopistoon myös koulun internetsivuilla: http://www.sdo.fi/

Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto (SKY-Opisto)

Yksi toisen asteen yhteistyökumppaneistamme on Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto (SKY-Opisto), jossa kaksoistutkintoa suorittavat opiskelijat suorittavat ammatillisen tutkintonsa lisäksi ylioppilastutkinnon Töölön yhteiskoulun aikuislukiossa.

Lisätietoa kaksoistutkinnosta saat halutessasi aikuislukiomme opinto-ohjaajilta.

Tutustu Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistoon myös koulun internetsivuilla: http://www.skyo.fi/

Haagan autokoulu

Tiesithän, että aikuislukiomme opiskelijana voit suorittaa autokoulun Haagan autokoulussa alennettuun sopimushintaan? Autokoulukursseille voi osallistua sopimushintaan joko koulumme omissa tiloissa tai missä tahansa Haagan autokoulun toimipisteessä.

Haagan autokoulu on Helsingin alueen suurin autokoulu, jonka toimipisteet sijaitsevat Haagassa, Kampissa, Töölössä, Kannelmäessä, Maunulassa ja Malmilla. Töölön toimipisteessä teoriatunteja järjestetään sekä aamulla että illalla.

Lisätietoa: http://www.haaganautokoulu.fi