Espanja

Espanja on yksi eniten puhutuimmista ja käytetyimmistä kielistä maailmassa. Espanja on ehkä yllättäen suomalaisille yleensä helppo ääntää ja kirjoittaa. Siinä on paljon samaa sanastoa kuin englannissa ja perusrakenteet voi oppia nopeastikin. Kun perusasiat oppii, myöhemmin on helpompi opetella lisää vaikka omin päin.

Englantia Suomessa osataan yleensä melko hyvin, mutta sillä ei erotu työelämässä. Espanjaa sen sijaan ei vielä osata laajalti, joten työelämässä espanjalla on mahdollista erottua. Lisäksi vapaa-ajankin matkustelu tai oleskelu espanjankielisissä maissa antaa enemmän, kun osaa kieltä vaikka ihan vähänkin. Ja tietenkin espanjankielisistä lauluista ja elokuvista saa enemmän irti, kun ymmärtää jotain kielestä ja kulttuurista. On ihan eri asia vatkata lanteita Shakiran tahtiin, kun ymmärtää, mistä hän laulaa!

Mikset siis tulisi opiskelemaan espanjaa Töölöön? Voit opiskella espanjaa yhteensä kahdeksan opintojaksoa (eli "kurssia"). Jo yhdellä opintojaksolla oppii paljon, mutta kahdeksalla opintojaksolla oppii hyvin paljon ja hankkii vankan ja vakaan pohjan. Opiskelu TYKissä tapahtuu mukavissa pienissä ryhmissä. Espanjassa opiskelutahti on kuitenkin reipasta, koska pyrimme oppimaan, emme pelkästään viihtymään. Opiskellessa espanjan sanoja ja rakenteita vertailemme niitä myös muiden kielten sanoihin ja rakenteisiin. Yhtä kieltä opiskellessa voi muistakin kielistä oppia jotain uutta!

Meille kaikki ovat lämpimästi tervetulleita, joten ¡Bienvenidos a todos!