Aikuisten perusopetus

Koulussamme voi suorittaa aikuisten perusopetuksen (alkuvaihe ja päättövaihe) ja saada perusopetuksen päättötodistuksen, jatkaa keskeytyneitä peruskouluopintoja tai korottaa perusopetuksen päättötodistuksen aiempia arvosanoja.


Haku on päättynyt. Seuraava haku on keväällä 2022.


Hae aikuisten perusopetukseen eli peruskouluun nyt! Voit hakea 13.10.2021 asti.

Voit hakea perusopetuksen päättövaiheeseen. Kun teet hakemuksen, ilmoittaudut samalla perusopetuksen valintakokeeseen.

VALINTAKOE ON PERJANTAINA 15.10.2021 KELLO 15.00-18.00. Valintakoe on koululla osoitteessa Urheilukatu 10-12, 00250 Helsinki. Tule valintakokeeseen ajoissa. Ota mukaan henkilötodistus. Jos olet sairas, älä tule valintakokeeseen.

Lähetämme kutsun valintakokeeseen sinulle sähköpostilla. Kirjoita oma sähköpostiosoite hakemukseen tarkasti.

HAE NYT!

1) Täytä hakulomake ja ilmoittaudu valintakokeeseen: Klikkaa tästä ja täytä lomake. Kirjoita tarkasti.

2) Kun sinä olet tehnyt hakemuksen, sen jälkeen koulu lähettää sinulle sähköpostilla kutsun valintakokeeseen. Kutsu ei tule heti. Odota rauhassa.

3) Tule valintakokeeseen perjantaina 15.10.2021 kello 15.00. Osoite on Urheilukatu 10-12, 00250 Helsinki. Tule valintakokeeseen ajoissa. Ota mukaan henkilötodistus. Jos olet sairas, älä tule valintakokeeseen.

4) Jos valintakoe menee hyvin, sen jälkeen sinut kutsutaan haastatteluun. Haastatteluja on lokakuussa ja marraskuussa. Saat haastattelukutsun postissa kirjeenä. Kirjeessä kerrotaan sinun oma haastatteluaika. Jos sinut kutsutaan haastatteluun, haastattelu on pakollinen, jos sinä haluat opiskella meidän koulussa.

5) Haastattelun jälkeen sinä saat postissa uuden kirjeen joulukuussa. Siinä kirjeessä kerrotaan, onko sinut valittu opiskelijaksi. Jos sinut valitaan opiskelijaksi aikuisten perusopetukseen, koulu alkaa tammikuun 2022 alussa. Meidän koulussa opiskellaan iltapäivällä ja illalla (oppitunnit klo 15-20).


Haluatko korottaa perusopetuksen arvosanoja?

Jatko-opintoja suunnitellessasi saattaa olla, etteivät aiemmat arvosanasi ja opintosuorituksesi riitä tähtäämääsi opiskelupaikkaan. Koulussamme voit korottaa haluamiesi aineiden arvosanoja tai vaikka kaikkia aineita. Arvosanojen korottamisesta saa lisätietoa aikuislukion kansliasta tai opinto-ohjaajilta.