Lomakkeet

Aikuislukion opiskelijaksi ilmoittautuminen edellyttää aina henkilökohtaista käyntiä kansliassa.

Ilmoittautuminen kursseille

Mikäli olet jo opiskelijana koulussamme, voit ladata sekä perusopetuksen että lukion kurssi-ilmoittautumislomakkeet alla olevista linkeistä. Täytä lomake ja toimita se postitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti tuomalla aikuislukion kansliaan.

Voit ilmoittautua kursseille halutessasi myös sähköpostitse vapaamuotoisesti osoitteeseen .(JavaScript must be enabled to view this email address). Opiskelijat, jotka suorittavat lukiotutkintoa, voivat ilmoittautua kursseille kätevästi Wilman kautta.

Ilmoittautuminen kursseille, lukio
Ilmoittautuminen kursseille, perusopetus

Ilmoittautuminen uusintakokeeseen

Myös uusintakoelomakkeen voit ladata alla olevasta linkistä. Täytä lomake huolellisesti ja toimita se sähköpostin liitetiedostona tai tuomalla henkilökohtaisesti aikuislukion kansliaan.

Voit myös ottaa kuvan täytetystä lomakkeesta ja lähettää sen kansliaan sähköpostin liitetiedostona. Kuvan tulee olla selkeästi luettavissa.

Uusintakokeeseen tulee ilmoittautua viimeistään viikkoa ennen uusintakoepäivää. Myös sähköpostitse lähetetyt uusintakoelomakkeet tulee lähettää kansliaan viikkoa ennen uusintakoepäivää.

Uusintakoelomake