Ajankohtaista

Poikkeuksia kirjaston aukioloaikaan

Tiistaina 10.4. kirjasto avautuu vasta kello 16.
Perjantaina 13.4. kirjasto sulkeutuu kello 16. [aikuislukion kokeenpalautusilta]

 

Helatorstaina 10.5. - perjantaina 11.5. kirjasto on suljettu.

4. kerroksen käytävällä on palautuslaatikko lainakirjoille, 2 printteriä, pöytä ja tuoleja, joita voit käyttää myös kirjaston ollessa kiinni.


Oppikirjalainojen palautuksista

Muistathan, että aikuislukion oppikirjat lainataan jaksoksi kerrallaan. Palautuspäivä on aina jakson koeviikon viimeinen koepäivä, joka on 5. jaksossa keskiviikko 11.4.

Jos tarvitset viidennelle jaksolle lainattua oppikirjaa vielä 11.4. jälkeen tai olet estynyt palauttamasta lainojasi ajoissa sairauden tai muun pakottavan syyn takia, sovi lainan uusimisesta tai jatkamisesta: tule kirjastoon, soita tai kirjoita sähköpostia, viimeistään eräpäivänä 11. huhtikuuta. Myöhässä palautetuista tai uusituista lainoista seuraa kahden viikon lainakielto. Tarkat lainaussäännöt löydät Aikuislukion oppikirjat -linkistä kirjaston pääsivulta ja Kirjasto aikuislukiolaisille -sivulta.

Yo-kirjoituksiin lainattujen oppikirjojen laina-aika on kirjoitusten loppuun asti (ks. kohta "Kirjalainaus kevään 2018 yo-kirjoituksiin" sivun alalaidassa) eli keväällä 2018 viimeistään 28. maaliskuuta.


Palautuksista ja kirjeistä, jotka koskevat erääntyneitä lainoja ja kirjakorvauksia:              

Palautuksia voi tehdä kirjastonhoitajalle kirjaston ollessa auki tai 4. kerroksen palautuslaatikkoon, vaikka kirjasto olisikin kiinni. Muistathan, että myöhästyneitä palautuksia voi lähettää koululle myös postitse, jos et itse pääse paikalle.

Kirjat, joista on laskutettu, tulee joko palauttaa koulukirjastoon tai korvata laskussa mainittuun eräpäivään mennessä. Jos et ole tehnyt kumpaakaan, vaikka olet saanut karhukirjeesi mukana laskun, palauta kirjasi viipymättä, sillä kirjoista lähetetään uusi lasku, jos niitä ei ole palautettu tai maksettu ajoissa.


Kirjalainaus kevään 2018 yo-kirjoituksiin:

Kun olet ilmoittautunut yo-kokeisiin, on mahdollista lainata oppikirjoja syksyn kirjoituksia varten. Kirjastossa on monenlaista materiaalia eri oppiaineiden ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen ja laaja valikoima kurssikirjoja, tottakai. Kirjastoon on mahdollista tulla harjoittelemaan myös kuunteluita. Kysy vinkkejä kirjastonhoitajalta!

Kevään yo-kirjoituksia varten lainattujen kirjojen palautuspäivä on kirjoitusten viimeinen päivä eli keskiviikko 28.3.

Päivitetty 4.4.2018